Badkamerspiegels moeten dat tegenwoordig kunnen

Badkamerspiegel

Blikvanger, lichtbron, muziekspeler, opbergoplossing, tegenwoordig vervult een badkamer spiegel verschillende functies. Zo zien goede badkamerspiegels eruit.

Omdat de moderne badkamer zowel als functionele ruimte voor persoonlijke reiniging en lichaamsverzorging als plaats voor ontspanning en recreatie wordt gebruikt, is de juiste verlichting hier bijzonder belangrijk. Daarnaast zorgen spiegels voor visuele accenten en moeten ze harmoniëren met het design van de rest van de badkamerinrichting.

Visuele accenten instellen

De badkamerspiegel is een centraal element in de badkamerinrichting, die, indien passend gekozen, grote accenten kan zetten. Zowel ronde als vierkante varianten zijn geschikt om de lijnen van keramiek en meubelen op te pakken of juist te onderbreken. De ronde spiegel uit de collectie Antheus van Villeroy & Boch is een echte blikvanger. Het werd voorzien van een hoogwaardig massief houten frame, waarmee ontwerper Christian Haas het spanningsveld tussen historie en moderniteit benadrukte, dat in de gehele collectie is opgenomen. Het filigrane en puristische design van de Finion-collectie schept niet alleen ruimte voor persoonlijkheid, maar laat ook een vleugje luxe uitstralen in de badkamer. De omringende LED’s laten de spiegel naast de badkamer schijnen en maken hem tot een sfeervol hoogtepunt in de badkamer.

Dagelijkse lichaamsverzorging laat zien hoe belangrijk een badkamerspiegel is: de make-up moet immers op en de baard moet gelijkmatig geschoren zijn. Spiegels met instelbare lichtkleuren en verschillende helderheidsniveaus bieden de juiste verlichting voor verschillende eisen. Naast een emotiefunctie, waarmee de helderheid en kleur van het licht van warmwit tot koudwit individueel kan worden aangepast, omvat het spiegelprogramma More to See 14 ook verlichte spiegels in verschillende breedtes en biedt zo iets voor elke situatie in de wasruimte – van de grote wellness-oase tot de ruime familiebadkamer tot de gastenbadkamer – de juiste spiegeloplossing. Omdat de spiegels zijn uitgerust met LED’s, zijn ze ook bijzonder energievriendelijk. LED’s besparen tot 90 procent elektriciteit in vergelijking met conventionele gloeilampen en 60 procent in vergelijking met spaarlampen. Dit maakt ze tot de ideale lichtbron in de badkamer. Want naast de perfecte verlichting bij het scheren, het stylen van je haar of het aanbrengen van make-up, zorgen de kleine lampjes ook voor prachtige sfeerverlichting – perfect als je het jezelf bijvoorbeeld lekker wilt maken in de badkuip.

Slim huis

Het slimme huis is in opkomst: slimme lampen en koelkasten en taalassistenten worden steeds vaker gebruikt in huishoudens. Ook in de badkamer hebben technische innovaties hun weg gevonden. Spiegels zorgen niet alleen meer voor de perfecte verlichting, maar zorgen met een krachtige geluidsinstallatie ook voor de optimale geluidsbeleving voor uw eigen badkamer. Het More to See Sound spiegelmodel kan worden gecombineerd met alle Bluetooth-apparaten zoals mp3-spelers, smartphones of tablets. De spiegel uit de Finion-collectie is op aanvraag ook verkrijgbaar met een geïntegreerd Bluetooth-geluidssysteem.

Hoe kleiner de badkamer, hoe minder ruimte voor alledaagse en noodzakelijke gebruiksvoorwerpen. Hier biedt een spiegelkast niet alleen de juiste verlichting, maar ook extra opbergruimte. De My View 14 spiegelkasten hebben een tijdloos design als echte allrounders en hebben de Emotion functie met dimbare lichtkleuren. Verder zijn er in hoogte verstelbare planken, een magneetstrip, een vergrotende spiegel en een opbergbakje. Met zijn flexibele interieurontwerp biedt My View 14 een schat aan ontwerpmogelijkheden. Maar het hoeft niet altijd de klassieke spiegelkast te zijn. De ovale passpiegel uit de Antheus-collectie verbergt als slim detail ook praktische opbergruimte achter het spiegeloppervlak.

Badkamerspiegels moeten dat tegenwoordig kunnen
Schuiven naar boven